Kvæget & kødet

Skotsk Højlandskvæg I Sønderho Gårdbutik sælger vi oksekød fra racen Skotsk Højlandskvæg. Skotsk Højlandskvæg tager lidt længere tid for at blive kødfulde på grund af racens nøjsomhed, og man kan ikke forcere væksten. Det tager dermed længere tid for dem at nå slagtevægten, men den langsomme og naturlige vækst gør kødet meget fedtfattigt, mørt, saftigt og lavt på kolesterol. Slagtning med omtanke Vores køer bliver slagtet hos Holsted Slagtehus. Et mindre lokalt slagteri der ligger ca. 50 km fra Sønderho. Den forholdsvis korte vej til slagteriet gør, at vores kvæg bliver mindre stresset og det er godt for vores dyr og for kødets kvalitet. Efter slagtning hænger kødet i 3 uger, før det bliver skåret ud, pakket, frosset ned og sendt tilbage til os. Dette giver sikkerhed for smagfuldt og mørt kød af en høj kvalitet. Dyrevelfærd giver en bedre smag i munden Vores skotske højlandskvæg går ude hele året … Læs resten af Kvæget & kødet